kikiriki's picture
kikiriki
4 Boards 5 Marks 3 Likes 2 Followers 0 Following 0 Unfollowers 4 views

Marked 2 years 8 months ago onto Pampers

pampers emag

Source: https://www.emag.ro/brands/brand/pampers

3 lucruri la care sa va ganditi atunci cand alegeti scutece pentru bebelus

Exista multe decizii cu care se confrunta mamicile de zi cu zi. Face parte din experienta de a fi parinte si nu devine niciodata mai usor. Exista decizii mari, cum ar fi sa alegeti daca alaptati sau nu si decizii mai mici, cum ar fi ce culoare sa le vopsiti camera sau ce tip de pantofi sa cumparati pentru copil.

Indiferent de cat de mare este decizia, nu inceteaza niciodata sa fie o sarcina dificila. Chiar si cea mai minutioasa decizie poate parea ca le va schimba viata celor mici, deoarece parintii isi doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor. Acest lucru este de inteles, dar totul nu trebuie sa invoce un raspuns stresant.

Unul dintre principalele lucruri pe care parintii trebuie sa se obisnuiasca sa cumpere sunt scutecele. Alaturi de mancare, este probabil unul dintre cele mai importante accesorii pe care trebuie sa le aveti la indemana pentru un bebelus, in orice moment.

Pare un lucru atat de usor de facut. Dar pentru parintii cu nou-nascuti, poate fi adesea o decizie foarte stresanta. Exista multi factori care implica cumpararea perechii perfecte de scutece. Parintii trebuie sa tina cont cu siguranta de confortul, siguranta si suportul bebelusului, inainte de a cumpara ceva.

Unii parinti considera ca este important sa cerceteze totul inainte de a cumpara. Iata o lista cu tot ceea ce ar trebui sa ia in considerare un parinte, inainte de a cumpara o cutie de Pampers pentru copilul lor.
Pret
In primul rand, pretul trebuie sa fie la indemana. In timp ce siguranta si confortul sunt importante, costul scutecelor este la fel de important si pentru parinti. Bebelusul poate trece prin pana la 2.700 de scutece intr-un an.

Parintii pot cheltui pana la mii de lei pe scutece, pana cand copilul lor este suficient de mare pentru a folosi toaleta. Este destul de scump si, in cele din urma, costul depinde, de obicei, de tipul scutecelor pe care parintii aleg sa le cumpere. Oricum ar fi, parintii ar trebui sa-si bugeteze banii in consecinta. Cunoasterea obiceiurilor copilului poate ajuta parintele sa determine de cate scutece au nevoie si cati bani vor trebui sa cheltuiasca.

Practicalitate
Urmatorul lucru pe care un parinte ar trebui sa il ia in considerare atunci cand face o achizitie pe scutece este caracterul practic al scutecului. Acest lucru ia in considerare mai multi factori: ce functioneaza pentru parinte si ce functioneaza pentru copil. Parintii trebuie sa ia in considerare timpul si banii, iar bebelusii decid tot restul.

Aici este bine sa va cunoasteti copilul, deoarece va ajuta sa luati o decizie in cunostinta de cauza cu privire la tipul de scutece de cumparat. Daca bebelusul este agitat sau e probabil sa traga mult de scutec, un parinte va trebui probabil sa investeasca in niste scutece destul de durabile. Pe de alta parte, daca un parinte este prea ocupat pentru a-si lua timpul necesar pentru a spala si pregati scutece din panza, scutecele de unica folosinta pot fi o optiune mai buna pentru ei. In cele din urma este vorba despre a incerca, sa vedeti ce functioneaza, dar odata ce ati invatat elementele de baza, achizitionarea scutecelor devine mult mai usoara.
Dimensiune
Evident, un parinte trebuie sa tina cont de marimea bebelusului sau. Acest lucru se incadreaza in categoria sigurantei si confortului.

Bebelusii vor avea, evident, nevoie de scutece mai mari pe masura ce cresc, dar nu este necesar
sa cresteti imediat dimensiunea scutecului. Acest lucru este important, deoarece pretul scutecelor creste si numarul scutecelor din fiecare pachet scade, pe masura ce dimensiunile cresc.

Avand in vedere acest lucru, este de asemenea important sa nu asteptati prea mult sau sa tineti copilul in scutece prea mici sau prea mari pentru corpul lor. Acest lucru nu numai ca va fi inconfortabil, dar poate face copilul mai susceptibil la probleme precum eruptii cutanate, scapari neasteptate si alte accidente nefericite.

Loading...
Category: 
Tags: 
Comments
Leave your comment below

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Non-latin text (e.g., å, ö, 漢) will be converted to US-ASCII equivalents (a, o, ?).
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Marked onto the category

Blogs

Global Hypochlorous Acid Market: Industry Analysis and Forecast (2019-2026)THE PROCESS OF A WATER SOFTENER REGENERATIONTadarise 60 Mg Tablet | Buy Tadalafil Tadarise 60 Online at Best Price | Cute PharmaThe New Kid on the Block in the UAE’s Hospitality LandscapeThree Mukhi Rudraksha-Blessing of Three Lords-HR Consulting Services Firm in Ahmedabad F&B Industry Solutions  https://www.thewebfactory.us/digital-marketing-servicesWhy is Hotel Technology Becoming More Important?The Ultimate Guide to Deep Learning Frameworks
Current Affairs and Breaking News: Daily India Current News, Today Current News
Originally Marked by

kikiriki

Ulei moto producator MOTUL
Ulei moto producator MOTUL
pampers emag
Marked onto the board

Pampers

pampers emag

1 Likes

kikiriki's picture
Navigation
User login
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Recent comments
Latest tweets
Who's online

There are currently 2 users online.

Scroll to top